Bedrijfskleding

Stoomerette ’t Vlak weet dat bedrijven een andere behoefte hebben als particulieren, als het gaat om kleding en ander textiel. Vaak gaat het om een vaste hoeveelheid bedrijfskleding of linnengoed per week. Continuïteit is van groot belang, en wij spelen daar goed op in. Een onverwachte drukte op uw bedrijf houdt ook in dat u onverwacht veel vuile was heeft. Dat is bij Stoomerette ’t Vlak géén probleem!

Bedrijfskleding gaat over uitstraling en sfeer, uniformiteit en herkenbaarheid. Een kelner in een restaurant of een verpleegster in een ziekenhuis, een bewaker of stewardess: u herkent ze in één oogopslag. De kans is groot dat u vanaf een afstand al kunt zien bij welk bedrijf zij werken. Bedrijfskleding is dan ook zeer belangrijk voor het imago van uw zaak, en wij van Stoomerette ’t Vlak begrijpen dat als geen ander!

 

Bedrijfkleding reinigen

Netheid is belangrijk
Zou u een ober met een vlek op zijn blouse nog serieus nemen? Of een verpleegster met een uniform vol met viezigheden? Waarschijnlijk niet. Een slordig geklede werknemer maakt namelijk direct een slechte indruk. Daarentegen zal een schoon pak of uniform vertrouwen wekken. Daarom is schone bedrijfskleding bepalend voor het imago van uw bedrijf.

Speciaal voor uw bedrijf
Neem vrijblijvend contact op met Stoomerette ’t Vlak, zodat één van onze medewerkers een offerte kan opmaken. Wij doen u een voorstel op maat. Misschien bent u al jaren klant van Stoomerette ’t Vlak en maakt uw bedrijf veranderingen door? Wij kunnen samen met u een nieuwe offerte opmaken en samen berekenen wat de totale kosten voor u zullen worden.

Ook als toekomstige klant, als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze wasserij en stomerij, laat het ons dan vooral weten. Wij helpen u met alle plezier en nemen met u de mogelijkheden en laatste ontwikkeling door. U kunt simpelweg contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, maar u kunt ook een e-mail sturen, even bellen of langsgaan bij onze vestiging.

 

Extra service
Naast het wassen en stomen van uw bedrijfskleding, bieden wij nog een aantal andere mogelijkheden. Wij vouwen, persen en sorteren uw kleding. Daarnaast halen wij het bij u op en zorgen wij dat het schone textiel weer netjes bij u bezorgd wordt. Ook kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfskleding per stuk te laten verpakken, of bijvoorbeeld per set. Qua ophalen en bezorgen van de kleding zijn verschillende frequenties mogelijk, bijvoorbeeld elke dag, elke week, elke maand of op afroep. Alles is mogelijk bij Stoomerette ’t Vlak.