Inkoop bedrijfskleding

Bedrijven stellen aan hun bedrijfskleding vaak specifieke eisen. Het gaat hierbij niet alleen om uniformen, maar bijvoorbeeld ook om specifieke kenmerken van de kledingstukken, zoals bijvoorbeeld brandwerende overalls, schoenen met stalen neuzen of jassen met reflecterende strepen. Het is niet voor elk bedrijf eenvoudig te bepalen of kleding aan de juiste eisen voldoet. Stoomerette ’t Vlak kan u hierin goed adviseren.

 

Nieuwe bedrijfkleding nodig?

Eisen
Bedrijven en instellingen hebben vaak behoefte aan degelijke kleding voor hun personeel. Naast een goede kwaliteit, worden er vaak ook andere eisen gesteld met betrekking tot:
– allergie en huidvriendelijkheid
– duurzaamheid
– kleurvastheid
– logo’s en labels
– materiaalkeuze
– pasvorm
– uitstraling
– veiligheid

 

Passend advies
Stoomerette ’t Vlak kan u bij de keuze van de juiste bedrijfskleding adviseren. Regelmatig bemiddelen wij tussen onze klanten en leveranciers, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. U kunt eenvoudig contact opnemen met Stoomerette ’t Vlak door het invullen van het contactformulier op de website. Ook kunt u een e-mail sturen, even bellen of binnenlopen bij onze wasserij en stomerij.

Het uitzoeken van de kleding
Eén van onze medewerkers gaat dan samen met u om de tafel zitten. Tijdens het gesprek wordt gekeken welke eisen u aan de kleding stelt, en welke eisen er eventueel wettelijk verplicht zijn voor de kleding die u nodig heeft. Wanneer al uw wensen en eisen op papier staan, helpt Stoomerette ’t Vlak u om de juiste leverancier van uw kleding te vinden, tegen de beste prijzen.

Labels en logo’s
Op het moment dat u uw kleding van de groothandel of leverancier geleverd krijgt, staan er nog geen labels en/of logo’s op. Wij kunnen al uw bedrijfskleding labelen en voorzien van logo’s, zodat u als bedrijf direct de goede uitstraling heeft.