Labels & Logo’s

Niet alleen voor bedrijfskleding, maar bijvoorbeeld ook voor tenues van sportverenigingen, wordt gebruik gemaakt van labels en logo’s. Er zijn verschillende redenen voor het gebruik van labels en logo’s.

Logo’s & Labels
Bedrijven hebben baat bij een duidelijke bedrijfsidentiteit (corporate identity), om werknemers zich te doen laten onderscheiden van het publiek en de concurrenten. Een logo is een beproefd middel in deze strijd. Om bedrijfskleding als aftrekpost te mogen opvoeren bij de Belastingdienst, stelt deze dat er een duidelijk herkenbaar bedrijfslogo op de (bedrijfskleding) zichtbaar moet zijn. Ook dat is één van de redenen om schorten, blouses, T-shirts, sweaters, jasjes en broeken van een logo te voorzien.

Logo's en Labels

Een logo is vaak op de rug, borst, bovenarm of kontzak van kleding te zien. Ook een bepaalde kleur van de kleding kan bijdragen aan het bedrijfslogo, zoals bij KLM de stewardessen allemaal blauwe uniformen dragen.

Bij sportverenigingen gaat het niet zozeer om een aftrekpost bij de Belastingdienst, maar is het belangrijker om zich te onderscheiden van andere sportclubs. Zeker bij wedstrijden is dit van een groot belang.

Labels
Labels worden per definitie ingezet om praktische redenen. Gelabelde kleding is eenvoudig herkenbaar en te sorteren. Eenmaal gelabeld is voor altijd duidelijk om welke maat, afdeling, groep of persoon het gaat. Labels voorkomen misverstanden en ongemakken. Met name bij grotere organisaties valt er veel tijdwinst mee te behalen.

Labels worden doorgaans aan de binnenkant van de kleding geplaatst, omdat het label vaak alleen voor de betreffende personen van belang is, en niet voor de klanten of mensen van buiten de afdeling.

Informatie
Informeer bij Stoomerette ’t Vlak voor de mogelijkheden en prijsopgaven. Stoomerette ’t Vlak kan u adviseren over de verschillende technieken en materialen die wij gebruiken. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om kledingstukken van een label of een logo te voorzien. U kunt heel gemakkelijk contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen op onze website. Maar u kunt natuurlijk ook een e-mail sturen, even bellen of langsgaan bij Stoomerette ’t Vlak.