Particulier

Stoomerette ’t Vlak heeft twee soorten klanten: namelijk particulieren en bedrijven. Voor u zijn deze twee klanten waarschijnlijk gelijk, want iedereen wilt graag schone kleding. Toch zijn particulieren en bedrijven voor ons twee verschillende klanten.

Kennis en ervaring
Natuurlijk kunnen zowel particulieren en bedrijven vertrouwen op onze kennis en ervaring, en bent u ervan verzekerd dat al uw textiel weer schoon bij u in de kast hangt. En dat elke keer opnieuw.

 

Dekbed of Bruidsjurk reinigen?

Afhandeling en sorteren
De reden dat wij bij Stoomerette ’t Vlak onderscheid maken tussen particulier en bedrijf, is omdat de afhandeling en de sortering na het reinigen (wassen of stomen) verschilt. Het reinigen van honderd overalls van een autosloperij heeft een hele andere aanpak nodig dan een bruidsjurk. Bij particulieren wordt over het algemeen per geval bekeken welke behandeling passend is.

Bovendien is het voor bedrijven vaak mogelijk een nóg gunstigere prijs af te spreken, op basis van een regelmatige en vaste afname, zoals voor particulieren een abonnement goedkoper is dan een eenmalige reiniging.

 

Voor u als particulier
Als particulier merkt u zelf niets van het onderscheid dat Stoomerette ’t Vlak maakt. U wordt op dezelfde manier benaderd en behandeld als een zakelijke klant. U wordt ook aan de balie geholpen, u heeft een vast aanspreekpunt binnen ons bedrijf, en u kunt als particulier ook gebruik maken van de haal- en brengservice. Ook wordt het textiel van zowel particulieren als van bedrijven op dezelfde manier gereinigd, alleen de hoeveelheid textiel verschilt.

 

Advies
De medewerkers van Stoomerette ’t Vlak staan altijd voor u klaar. Heeft u kleding liggen dat u graag door ons wilt laten reinigen, maar weet u niet welke reinigingsmethode het beste is? Ons personeel kan u adviseren over de juiste behandelmethode

De beste reinigingsmethode
Voor de meeste textielsoorten is behandeling in de wasserette prima geschikt. Sommige kledingstukken zijn echter teer en beschadigen zeer snel. In dit laatste geval is het aangeraden om voor de stomerij te kiezen. Bijvoorbeeld bruidsjurken, brandwerende kleding, maatpakken en handgemaakte kleding zijn kledingstukken die het best gereinigd kunnen worden in de stomerij. Ook textiel waar meer dan 20% wol in verwerkt zit, kan beter gestoomd dan gewassen worden, omdat wol zeer slecht bestand is tegen warm water.

De meeste kleding kan dus gewoon in de wasserij gereinigd en behandeld worden, maar de kwaliteit gaat dan wel sneller achteruit dan wanneer u gebruikt maakt van de stomerij.