Reparaties

Het komt voor dat kleding kapot gaat of dat er aanpassingen nodig zijn. Een knoop die loskomt, een losgescheurde naad of een te lange (of te korte) broek. Omdat kleding uw persoonlijkheid weergeeft, en mensen als eerst uw kleding zien, is het belangrijk dat uw kleding passend is en bovendien heel. 

Stoomerette ’t Vlak heeft ervaren werknemers in dienst die dit soort kleine ongemakken adequaat voor u oplossen. Kleding gaat langer mee als het op de juiste manier behandeld wordt. Reparaties en verstelwerk horen daarbij, en bovendien is het belangrijk dat reparaties op tijd worden uitgevoerd.

Reparatie

Verstelwerk en reparaties aan bedrijfskleding
Allereerst is het belangrijk dat uw werknemers zich prettig voelen in de bedrijfskleding. Het moet lekker zitten en ze moeten niet gehinderd worden in hun bewegingen. In kleding die niet lekker zit, kan men niet prettig werken. Naast het humeur komt slechtpassende kleding ook de veiligheid van uw personeel niet ten goede. Daarom is het belangrijk om tijdig aan te geven welke kledingstukken er versteld moeten worden. Stoomerette ’t Vlak staat altijd voor u klaar.

 

Kennis en ervaring
Natuurlijk kunnen zowel particulieren en bedrijven vertrouwen op onze kennis en ervaring, en bent u ervan verzekerd dat al uw op de juiste manier versteld wordt. En dat elke keer opnieuw. De meeste kleding die bij Stoomerette ’t Vlak versteld wordt, is bedrijfskleding. Maar ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres.

 

Advies op maat
Heeft uw personeel slechtpassende kleding, maar weet u niet of het te verstellen is? U kunt gerust contact met ons opnemen, wij zullen uw vraag zo goed mogelijk beantwoorden. Ook vertellen wij u of het verstellen van de kleding mogelijk is. Als u voor de eerste keer kleding bij Stoomerette ’t Vlak laat verstellen, wordt er vooraf een offerte opgemaakt, zodat u precies weet wat de kosten van het verstelwerk zullen zijn.