Stomerij en wasserette

Welkom op de website van stomerij en wasserette Stoomerette ’t Vlak. Ons bedrijf is van een lokaal familiebedrijf uitgegroeid tot een onderneming die in de gehele regio bekend is. De oprichters van Stoomerette ’t Vlak zijn gestart met het reinigen van textiel, wat overigens nog steeds de basis van de werkzaamheden vormt. Maar in de loop der jaren zijn er veel meer werkzaamheden aan het lijstje toegevoegd, waaronder een haal- en brengservice.

Doordat Stoomerette ’t Vlak zeer flexibele haal- en brengdiensten hanteert, kunnen wij op de met u afgesproken tijd en datum langskomen om een snelle en complete levering te garanderen. Dit zowel voor particulieren of voor bedrijfsdoeleinden. De aantallen en frequentie is hierbij niet van toepassing, alles is mogelijk.

Stoomerette ’t Vlak werkt uitsluitend met enthousiaste en ervaren medewerkers. Het personeel staat altijd voor u klaar, of u nu vragen heeft, graag een offerte wilt laten opmaken of als u al een tevreden klant bent. Klantvriendelijkheid staat bij Stoomerette ’t Vlak hoog in het vaandel, en wij zullen er dan ook alles aan doen om u als klant tevreden te stellen.

Wij bieden een grote verscheidenheid aan diensten aan. Hieronder treft u een kleine selectie uit ons totale dienstenpakket.

–       Een zorgvuldige reiniging van uw textiel

–       Levertijden, leverfrequenties en verpakkingen op maat

–       Aanvullende diensten als reparatie en advies bij inkoop

–       Klant specifieke facturering

 

Voor het gehele dienstenpakket verwijzen wij u graag naar de rest van onze website, maar u kunt ook even bellen, e-mailen of het contactformulier invullen. Eén van onze medewerkers zal u dan zo goed mogelijk van dienst zijn. Heeft u een product of dienst nodig dat niet op onze website staat aangegeven, wij kunnen samen met u kijken welke mogelijkheden er zijn.
Stoomerette ’t Vlak staat bovendien garant voor het nakomen van gemaakte afspraken.

Met vriendelijke groet,
Jack van der Linden